Post by nepowestconbank on Feb 10, 2022 4:59:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati mnoge tipke ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Da li trebate platiti za druge karte Želim da vi homoseksualci dodate novčiće Nat ads koji vas zadržava samo 3 ili 5 minuta, ali morate platiti pravi novac i trebate kreditnu karticu. I dalje mi se sviđa igra, zabavna je ali još uvijek trebate pravi novac
Vidim ovu igru na youtube-u mislim da bih trebao igrati ovu igru kad sam bio otvoren 🚫 Piše da nisi spojen na poslužitelj pa deinstaliram i ponovno preuzimam ako ne radi brišem ovu igru
Lijepa je igrica volim je 😀 i igraš je dobra je ne stvarno dobra je dobra dobra 👍
Dragon shooter - Dragon war - Arcade shooting game Аркаде krv
Neka se igra prestane rušiti, molim vas 🙏
Ne zeli mi se instalirati
Apsolutno užasno, htio sam ga dobiti kao dijete kada je koštao oko 6 funti i sretan sam što nisam jer je sada besplatan i tako je gadno
Igra se stalno ruši i uvijek kaže da se ne mogu spojiti na poslužitelj i visi ne mogu više igrati ne znam je li ova igra online ili offline, popravite ovo.
Meni je ova igrica zakon
Goat Simulator სიმულაცია jtpk
Igra je lijepa i moj cilj je nabaviti staru kozu ali ću je spremiti za MMO paket pa ću usput morati spremiti dobru igru! (Mikrovalna je kao među nama)
U Goatvilleu je teško kucati u osnovi nemoguće. Olakšajte ga.
Vrlo dobra igra stvarno ova igra lijepa grafika
Mrzim kako kada imam uključenu internetsku vezu kaže molim vas da uključite internetsku vezu zašto? Već neko vrijeme volio sam ovu igru, ali sada? Eh tamo malo gore
Izbacila me
Ovo je nešto naj bolje 🤩🤩
Goat Simulator 시뮬레이션 uzh
Hahahaha jako smjesna igrica
Odlična za ubijanje dosade,a i još je i besplatna.Prvo pravilo fizike:Sve što je besplatno je dobro.
To je stvarno dobra igra, ali sam jako razočaran što ova verzija ne podržava gamepad. Molimo vas da implementirate podršku za gamepad u budućim ažuriranjima. Puno cijenjena hvala.
Neprijateljica rezonira moji podaci o igrici stalno se brišu, ali igra je općenito dobra
Vrlo cool igra, ali ponekad ove igre jednostavno nestanu u mom iPadu zašto se to dogodilo? Molimo vas da mi se stvarno ne sviđa što se to događa. Također kada dobijemo ovu aplikaciju kao deinstalirati i ponovno instalirati, ona se ne resetuje. Znam da sam rekao da je ovo najbolje, ali znajte da programeri samo bacaju novac pa vas molim da ažurirate ovo. Također kada ga ponovo instaliram, sve mi se isključuje internet, tako da da, je li ova igra stvarno popularnija i nemojte napraviti to kradu su pohranu ubdate sada!! I osloboditi se
Goat Simulator Simulācijas spēles rcy
Lijepo je, ali traje jako dugo za preuzimanje i zauzima puno prostora na vašem telefonu. Ali to je smiješna igra.
Igra je super ali mi se ne sviđa to što se placa. Ako bi ikako mogli ukloniti placanje da bi bilo 5 zvezdica
Trebalo mi je 20 sati da se učitam
Ova igra je super jer ste vi koza u ovoj igrici hvala što ste napravili ovu igru i novo ažuriranje je super, dobivate goatbucks, ali ne samo da možete bolje kupiti koze koristeći goatbucks nego kreditnom karticom🤩🐐
Nakon ažuriranja Ova igra postaje najgora jer prikazuje Preuzimanje pauzirano Wifi nije moguće.
Samo je dugo trajalo preuzimanje, a iz tuđih komentara svi kažu da je dobro, 'ali' onda kažu nešto loše i mislim da se ne isplati skidati
zabavno je ali svaki put kad izađem igra se ne sprema
Jugh
To je najbolja igra koju sam ikada sreo, možete raditi vrlo smiješne stvari! Vrlo nevjerojatno, sviđa mi se!
Cool igra, ali ne volim plaćati drugu verziju nakon što potrošim 1 GB
Odlično samo što se puno placa to mi je jedina zamjerka popravi te to molim vas
Ova igra je gora od konzolnih verzija. Ne dopušta vam čak ni da igrate Goat City Bay! Što je još gore, morate PLAĆATI dodatne koze, kada biste ih mogli otključati na konzolnoj verziji
Ovo je najbolja igrica koju sam ikada vidio, ali mcgoat nije baš dobar kada udarim nešto više ne mogu kontrolirati, pa moram početi ispočetka pa popravite to
Aplikacija se sama zatvara kad god je otvorim. Razočaran sam ako je riječ o grešci ili ažuriranju, popravite to
Za preuzimanje je potrebna vječnost ponekad ti ne dopušta da je preuzmeš, a kad otvorim igru, piše preuzimanje sadržaja I IZBACI ME IZ IGRE ne dopušta mi da igram
otkačeno smiješno, ali zauzima toliko mjesta
😊😄